Rengtog

14Bilder

Wieda a Tog , wo ma gern dahoam bleibt.
Afoch zu noß für draussen. Jo hob i ma wieda mol denkt - könnt jo wos bocha.
A Kirschenkuchen is worn. A bissal mehr Orbeit wors desmol, aber dafür is a echt wos zum essen... Also guat im Geschmack und wirklich saftig.
Die Beschreibung wia viel Zutaten i gnumma hob und wias geht , steht an den Bildern.
Die Doppelte Mass hob i gnumma... also brauchts es eh nur Halbieren.
Gutes gelingen.

Push-Nachrichten auf dein Handy
MeinBezirk.at auf Facebook verfolgen
Die Woche als ePaper durchblättern
Newsletter deines Bezirks abonnieren

14 Kommentare

?

Du möchtest kommentieren?

Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.

Du möchtest selbst beitragen?

Melde dich jetzt kostenlos an, um selbst mit eigenen Inhalten beizutragen.