25.05.2016, 05:58 Uhr

Rengtog

Wieda a Tog , wo ma gern dahoam bleibt.
Afoch zu noß für draussen. Jo hob i ma wieda mol denkt - könnt jo wos bocha.
A Kirschenkuchen is worn. A bissal mehr Orbeit wors desmol, aber dafür is a echt wos zum essen... Also guat im Geschmack und wirklich saftig.
Die Beschreibung wia viel Zutaten i gnumma hob und wias geht , steht an den Bildern.
Die Doppelte Mass hob i gnumma... also brauchts es eh nur Halbieren.
Gutes gelingen.
2 1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
4 2
18
Diesen Mitgliedern gefällt das:
Lesen Sie auch die Bildkommentare zum Beitrag
14 Kommentareausblenden
50.901
Julia Mang aus Horn | 25.05.2016 | 06:08   Melden
2.429
Lilo Galley aus Innsbruck | 25.05.2016 | 06:27   Melden
19.750
Petra Maldet aus Neunkirchen | 25.05.2016 | 10:38   Melden
44.548
Doris Schweiger aus Amstetten | 25.05.2016 | 10:39   Melden
81.709
Erika Bauer aus Bruck an der Mur | 25.05.2016 | 10:57   Melden
19.750
Petra Maldet aus Neunkirchen | 25.05.2016 | 11:00   Melden
81.709
Erika Bauer aus Bruck an der Mur | 25.05.2016 | 11:11   Melden
19.750
Petra Maldet aus Neunkirchen | 25.05.2016 | 11:51   Melden
22.653
Karl Pabi aus Bruck an der Mur | 26.05.2016 | 09:50   Melden
8.208
Sabine Stanglechner-Stöfan aus Osttirol | 26.05.2016 | 15:08   Melden
23.016
Hannelore Zibar aus Landstraße | 26.05.2016 | 21:41   Melden
14.489
Hedy Busch aus Horn | 27.05.2016 | 00:34   Melden
11.750
Gerhard Cammerlander aus Innsbruck | 28.05.2016 | 18:54   Melden
81.709
Erika Bauer aus Bruck an der Mur | 29.05.2016 | 08:08   Melden
Schon dabei? Hier anmelden!
Schreiben Sie einen Kommentar zum Beitrag:
Spam und Eigenwerbung sind nicht gestattet.
Mehr dazu in unserem Verhaltenskodex.