Bocha mit den Enkerln
Vor a poor Tog , wor großen Türnitzer Keksbacken aungsogt.
Und des bei meinen Enkerln.
Natürlich wor i schon vor Ort , als die Zwoa von der Schule hoamkumma san. In der Zwischenzeit hob i die Teige gmocht und zum Rost´n in den Kühlschrank glegt.
Und daun is au-gaunga.
Keks aufdressieren und Kipferl draht und Keks ausgstocha. Natürlich a zaumpickt und au-zuckert.
Laung wor de bocharei net Ernst. Is doch glei zum Spaß worn. Zuagaunga is a bissal herber.... grins. A wengal gstaubt und potzt. Aber brav worn´s die zwoa. Haum des Chaos a selber wieda weggrammt bis de Mama hoamkumma is. Nur zum Schluß hot´s den Daniel schon au herghaut, weil des Mehl wor a coole Rutschpartie bei dem Holzboden.
Aber Lustig wors mit den beiden. Und die Keks san a zum Essen.
14 Kommentare
Du möchtest kommentieren?
Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.