A bissal gaunga a bissa bocha....
Der Tog hot echt guat ausgschaut. Deshalb bin i glei zeitig auf und hob ma den Rucksock hergricht. Auf die Tonion bin i heut auffi... den Tog genießen und die Blumenpracht die do oben herrscht.
In Frischer Kühle bin i weg und wia i aum Gipfelkreuz aunkumma bin, wors grod Recht mit de Grad. Runter is wieda fost gleich gaunga wia auffi..... und als i dahom wor is die Bochare aungaunga. Aum Vortog hob i die Blätterteig-blattl bocha und heut hob i die Cremschnittn fertig gmocht.
Pudding kocht und Schlogobas gschlong.... und Olles hob i daun zaumgerührt und mit Gelantine gefestigt. A poor Rosal und Blattln gmocht und oa Fleck hob i verziert damit. Die Verzierte Blätterteigtorte bring i meina Cousine, zum Geburtstag und des aundare wird wieda aufgeteilt.
Wos i nu zum schreim hob ?
DER TOG HOT WIEDA MOL PASST !!!!!!!!!!!!!
17 Kommentare
Du möchtest kommentieren?
Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.