Mohnstern.....i hob di gern.
Mit oan Packl Mohnfülle zu Traumkeksal
Man nehme...... 25 dag Mehl und oan holbaten Pkg. Backpulver . Des vamischt ma .
Danoch gibt ma 13 dag Zucker und 1 Vanillezucker und 13 dag Butter
und so 1 Pkg. Fertige Mohnfülle und 10 dag Mandeln dazua und
verknetet des gaunze zu oan Toag.
A wengal rasten lassen...und daweil den Ofen auf 160 Grad oda 180 Grad Umluft aufschalten.
Daun geht´s auns ausstecha... Bei den Hälften mochts a Luckal ene.
Auskühlen lossen und mit Mamalad zaum picka... und natürlich a aunzuckern.
Fertig... und vapocka, weil sunst san glei wieda weg.
18 Kommentare
Du möchtest kommentieren?
Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.