Den letzten Rest wegbocha

3Bilder

Bleibt jo doch imma wieda a wengal wos übrig. Nuß´n.... Aranzini .... Rosinen und und und.....
...und die wern a nu vabocha.
Geht eh gaunz afoch - ma nimmt 50 dag Mehl, 1 Pkg Backpulva , 25 dag Magertopfen, 15 dag Zucker, 20 dag Butter, 1 Pkg Vanillezucker , 2 Eier, Zitronenschale , Rumaroma ... des Olles zu oan Toag verkneten.... zum schluß gibt ma de gaunzen Übableibsln , wia Nuß und Aranzini und und und dazua.

Des Backrohr auf 180 Grad aufhoaz´n.

Modl´n leg i mit Papier auf und boch des gaunze bis a schöne Kruspn hot.

Fertig is des sau deppat guate Früchtebrot

Push-Nachrichten auf dein Handy
MeinBezirk.at auf Facebook verfolgen
Die Woche als ePaper durchblättern
Newsletter deines Bezirks abonnieren

16 Kommentare

?

Du möchtest kommentieren?

Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.

Du möchtest selbst beitragen?

Melde dich jetzt kostenlos an, um selbst mit eigenen Inhalten beizutragen.