Den letzten Rest wegbocha
Bleibt jo doch imma wieda a wengal wos übrig. Nuß´n.... Aranzini .... Rosinen und und und.....
...und die wern a nu vabocha.
Geht eh gaunz afoch - ma nimmt 50 dag Mehl, 1 Pkg Backpulva , 25 dag Magertopfen, 15 dag Zucker, 20 dag Butter, 1 Pkg Vanillezucker , 2 Eier, Zitronenschale , Rumaroma ... des Olles zu oan Toag verkneten.... zum schluß gibt ma de gaunzen Übableibsln , wia Nuß und Aranzini und und und dazua.
Des Backrohr auf 180 Grad aufhoaz´n.
Modl´n leg i mit Papier auf und boch des gaunze bis a schöne Kruspn hot.
Fertig is des sau deppat guate Früchtebrot
16 Kommentare
Du möchtest kommentieren?
Du möchtest zur Diskussion beitragen? Melde Dich an, um Kommentare zu verfassen.